top of page

LINE-UP 2023

Line-up 2024: coming soon...

WP23 I IG Artiest Kris Kross.png

Kris Kross Amsterdam

vrijdag 31 maart 2023

We staan te popelen voor het optreden van Yuki Kempees en de broers Jordy en Sander Huisman. Beter bekend als Kris Kross Amsterdam. Dit Amsterdamse dj-trio brengt een mix van moderne r&b, hiphop, soul, pop en house maar bouwen vooral een enorm feest! Ieder festival waar deze heren achter de draaitafel kruipen eindigt in een waanzinnig feest! Deze hitmachine is niet alleen regelmatig in de Top-40 te vinden maar ook op grote, internationale festivals. Zij maken het feest op het Waterpoort Festival compleet!

La Fuente

vrijdag 31 maart 2023

Het is één van de meest populaire DJ's van dit moment en hij is erbij tijdens het Waterpoort Festival. Niemand minder dan La Fuente. Grenzen kent deze man - letterlijk en figuurlijk - niet. Hij draait overal ter wereld en brengt feest, plezier, zon, energie en heerlijke nummers zoals de monster hit 'I want you' met zich mee. Ben jij klaar voor zijn set vol met house en dance? 

WP23 I IG Artiest Lafuente.png
WP23 I IG Artiest Dirty Daddies.png

The Dirty Daddies

zaterdag 1 april 2023

The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen. 

Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf de show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

Dit is een line-up waar je 'u' tegen zegt toch?

Tijd om ervoor te zorgen dat je dit feestje niet mist dus!

bottom of page