top of page

Waterpoort Festival 2024

Alle informatie die je moet weten over het Waterpoort Festival:

 • Ik heb een vraag over mijn ticket.
  Ben je je tickets kwijt? Probeer onderstaande link eens uit! https://resend.ticketing.cm.com/nl Heb je een andere vraag over je ticket? Dan kun je terecht bij CM Tickets. Mail: support@cmtickets.com WhatsApp: +31762012630.
 • Moet ik mijn entreetickets personaliseren?
  Ja! De ticket koper krijgt inderdaad een e-mail met de knop 'Personaliseer je tickets'. Door hierop te klikken kom je in een scherm waar we om wat gegevens van alle feestgangers vragen. De ticket koper kan dit uiteraard ook doorsturen naar zijn/haar vrienden zodat zij zelf hun gegevens kunnen invullen. Zodra alle gevraagde gegevens zijn ingevuld, ontvangt de ticket koper alle Waterpoort Festival tickets.
 • Wat is de minimumleeftijd?
  Het Waterpoort Festival is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Let op! Bij twijfel kan er om een geldig ID worden gevraagd. Zorg er dus voor dat je deze bij hebt.
 • Wat is de locatie van het evenement?
  Het Waterpoort Festival wordt georganiseerd in de grote festivaltent op locatie: Buiten de Waterpoort in Gorinchem.
 • Is er een garderobe aanwezig?
  Jazeker. Je kunt gebruik maken van de lockers. Kosten hiervan bedragen €5,-.
 • Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?
  De locatie van het Waterpoort Festival (Buiten de Waterpoort) is niet toegankelijk met de auto. Je kunt het beste parkeren in het centrum van Gorinchem of in één van de parkeergarages. We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Naast het festivalterrein is namelijk een ruime fietsenstalling aanwezig.
 • Ik kom op de fiets. Waar kan ik deze stallen?
  Naast de festivaltent is een ruime fietsenstalling aanwezig om veilig je fiets te kunnen stallen! Zo ben je lekker snel op het feestje.
bottom of page