Diverse muziekstijlen - zondag 14 juli  2019

Zondag staat geheel in het teken van diverse stijlen.
Gratis entree

13.30 - 14.30 The Flying Underpants

llustere formatie die de liefde voor rockmuziek combineert met het hebben van zoveel mogelijk lol. Bram en Robert gaven ergens in 2011 de aanzet om de band op te zetten. Bas en drums waren daarmee geregeld. Als gitarist kwamen ze bij Kelvin terecht. Toen moesten we alleen nog een zanger. Dit werd Dave Kooijman. Onderbroeken En al snel was er ook een naam. Daar kwamen we eerst niet uit. Tot iemand zei: & Bij het eerstvolgende optreden kom ik slipjes gooien naar het podium. Vliegende onderbroeken, dachten we, dat is wel wat. En zo zijn we op The Flying Underpants uitgekomen. We hebben trouwens een kist vol stringetjes met het logo van de band voor de optredens klaarstaan om die in het publiek te gooien. Succes gegarandeerd!

Dave zorgde jarenlang voor de invulling van de vocalen, maar zette er een paar jaar geleden een punt achter. Via een oproep op Facebook belandde Sandra vervolgens bij The Flying Underpants. Liefhebster van rockmuziek, net als de drie andere bandleden.Daar genieten ze van, samen de rocknummers van bands als Blur, Iggy Pop and the Stooges, AC/DC en Rage Against the Machine spelen. Want afgezien van het gooien met slipjes zijn ze een serieuze band. We willen blijven groeien. Natuurlijk, lol hebben met elkaar en een feestje bouwen met het publiek, dat is het mooiste wat er is, maar muzikaal moet het gewoon goed en strak in elkaar zitten. En het is een uitlaatklep, ontspannen van het drukke werk van elke dag.
 The Flying Underpants

15.00 - 16.30 3 Chords Down

Begonnen als een gelegenheid formatie Fixxxman & Friends, maar na een succesvol optreden tijdens het varende blues festival Blues Waves hebben Patrick en Rob besloten dit door te zetten als nieuwe blues & rock band.
3 Chords Down brent een mix van bekende en minder bekende classic rock en blues songs in een geheel eigen interpretatie, afgewisseld met eigen werk.
Kortom, een gezellige avond gegarandeerd!!!

3 Chords Down bestaat uit:
Rob Hendrikse - Acoustic/Electric Guitar & Vocals
Patrick Zappeij - Lead Guitar & Vocals
Rolf Ran - Bass
 3 Chords Down

17.00 - 18.00 The JNC

JnC of JNC is: Joeke Knijft en Christine Jansen
Zij vormen buiten hun andere creatieve uitingen al jaren een muzikaal duo.Simpel,Joeke op gitaar en zang,Christine zingt meestal 2e stem in harmonie mee.Hun repertoire bevat veel songs zowel covers als eigen werk.
 JNC

18.30 - 20.00 Neon Knights

Neon Knights speelt stuwende, rudimentaire, verbazend bluesy of verbijsterend beukende rock. Van Rammstein tot ZZ Top, maar het blijft altijd R’n R!
 Neon Knights

20.00 Def Kees

Eclectic vinyl DJ and beatmaker.
Turntable Rocka Def Kees is bringing his massive record collection to the public. Make your bookings today before all dates are gone. www.soundcloud.com/def-kees
Def Kees is a record collector to the bone. After all these years of collecting he finally made the move to bring these jewels out into the public. As he has one of the most impressive record collections in town with the biggest variety of styles, he became a wanted face on private parties.
 Def Kees