ROCK - zaterdag 19 mei 2018

Bij het Waterpoort Festival staat op zaterdag de rock centraal.
Tickets: 5 euro

Lou Patty 19:30-20:15

Verwacht bij Lou Patty classic rock gitaren, heavy drum’s en synth’s omlijst door snoeiharde lyrics. Invloeden zijn oa. Beastie Boys, The Prodigy en Urban Dance Squad, maar de combinatie heavy gitaren en rauwe synths geven de band een geheel eigen sound.

Lou Patty

Sweet Vendetta 20:45-21:45

Een rock cover band uit de regio Waalwijk. Hun set list is een fijne cocktail van rock, hard rock en metal covers. Zij hebben the Clash of the Coverband's gewonnen in 2013. Zij hebben tevens op het Oerrock festival gestaan naast Kensington en Miss Montreal. Aan ervaring en talent dus zeker geen gebrek!

Drunken Dolly 22:15-23:15

Happy Rocking FolkPunk Party muziek, uit Rotterdam! Al denk je aan FolkPunk dan denk je aan; Flogging Molly en misschien nog wel het meeste aan Dropkick Murphys, bij de laatste hebben ze dit jaar ook de aftershow gedaan in de AFAS! Catchy riffs van begin tot het eind. De voetjes van de vloer en genieten! Muziek, bier en feest!

Pene Corrida 23:45-00:45

Wie kent deze heren nou niet? De tofste, ruigste, muzikaalste metal covers gegarandeerd! Van the backstreet boys tot Adele en van Frozen tot Famke Louise’s - Op me monnie. Dumpert, 3FM, radio 538 en vele zalen en festivals hebben mogen genieten van de kunsten van deze heren! Met als kers op de taart; dit jaar staan zij op de Zwarte Cross. Maar eerst, mogen wij van ze genieten en helemaal uit onze dak gaan op ons festival!