Festival informatie

Vijfde editie Waterpoort Festival tijdens Pinksterweekend
Rock, Blues en Wereldmuziek bij Buiten de Waterpoort in Gorinchem

GORINCHEM – Rock, blues en wereldmuziek: het is in het Pinksterweekend van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni allemaal te horen bij Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Tijdens het Waterpoort Festival staat er elke dag een ander muziekgenre centraal. Op zaterdag klinkt er rock, zondag staat in het teken van blues, terwijl op maandag zomerse wereldmuziek te horen is. Ook is er op maandag een festivalmarkt en zijn er veel activiteiten voor kinderen.

Elk jaar leuker
Elk jaar werken we hard aan een nóg groter en gezelliger festival. Bezoekers willen meer dan alleen muziek; het moet een gezellige plek zijn, voor iedereen. Daarom hebben we dit jaar op Pinkstermaandag veel meer marktkraampjes en activiteiten speciaal voor kinderen geregeld. Die totaalbeleving vinden we erg belangrijk.

Rock op zaterdag
Op zaterdag staat rock centraal.

Blues op zondag
Zondag staat geheel in het teken van blues.

Wereldmuziek op maandag
Op maandag klinkt er zomerse wereldmuziek. Er mag gerelaxt, maar ook zeker gedanst worden!

Meer informatie
Op vrijdag is de entree €5, op zaterdag en zondag €10 en op maandag is de entree gratis. Kaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij het festivalterrein of vooraf via de website. Op het festivalterrein van 350 m² staat een tent met podium klaar. Zo kunnen bezoekers zowel met zonnig als met minder mooi weer van de muziek genieten. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op deze site of op Facebook: www.facebook.com/Waterpoortfestival.